۳- مرتب و ظاهر مناسبی داشته باشید. پوشیدن لباس مناسب در جلسات به نفوذ کلام شما کمک خواهد کرد. لباس حتماً اتو شده باشد و ترجیحاً خودنویس و ساعت مناسب همراه داشته باشید.
۴- به موقع جلسه را شروع و به موقع آن را تمام کنید. وقت شناسی بخشی از شخصیت کاری شما را تشکیل می دهید. در بخش یک و دو بر روی اطلاعات کاربردی تاکید زیادی شد ولی نباید ده دقیقه مانده به برگزاری جلسه تازه شروع به جستجو در اینترنت کنید. برای همین موضوع باید همیشه اطلاعات شما طبقه بندی شده و مرتب و منظم باشد. البته اگر می خواهید در شرکتی که کار می کنید آدم با نفوذی شناخته شوید.
۵- حتماً دستور جلسه را داشته باشید و در راستای دستور جلسه حرف بزنید و اگر مسئول جلسه هستید سعی کنید تا تمرکز جلسه از دست نرود.
۶- افراد حاضر در جلسه انتخاب شده و کم باشند. سعی کنید تعداد افراد شرکت کننده در جلسه را حداکثر به ۵ تا ۷ نفر کاهش دهید. وقتی گروه بزرگ تر شود، برخی اعضا تبدیل تماشاگر می شوند.
۷- جلسات صنعتی معمولاً خسته کننده است. سعی کنید جلسات برنامه ریزی را کوتاه برگزار کنید. نکته خیلی مهم این است که جلسات پروژه ای زیاد کوتاه نکنید. مخصوصاً جلساتی که سنگین است و بار آموزشی آنها زیاد است. معمولاً در جلسات سنگین مشاوره ای در ابتدا و انتهای جلسات زمان پرت داریم. این زمان ها را می توانید مدیریت کنید.
۸- ارائه های زیبا داشته باشید. پاور پوینت و پرزی نرم افزار های ارائه بسیار مناسبی هستند. از قدرت آنها استفاده کنید. برای رعایت این نکات، می توانید ارائه بصری زیبا تری داشته باشید. از تصاویر، بیشتر از کلمات استفاده کنید؛ استفاده از قانون توییتر در ارائه ها کاملا منطقی به نظر می رسد، در یک اسلاید، از بیش از ۱۴۰ کاراکتر استفاده نکنید. بهتر است ارائه خود را با خلاصه از تصمیمات و قدم های بعدی به پایان ببرید.
۹- صورتجلسه تنظیم کنید و مسئول پیگیری را مشخص کنید. اگر در سازمانی مشاور هستید و قرارداد دارید این صورتجلسات مبنای حقوقی و پرداختی برای شما خواهد داشت لذا صورتجلسات را بسیار جدی بگیرید. تا کسی مسئول مستقیم اجرای تصمیمات نشود و در برابر آن پاسخگو نباشد، هیچیک از تصمیمات اتخاذشده در جلسه رنگ واقعیت به خود نخواهند گرفت و ذهنیت منفیای نیز در رابطه با بیثمر بودن این جلسات به وجود خواهد آورد.
|